Precejšen delež pristašev Olimpije že z nestrpnostjo pričakuje imenovanje novega trenerja. Kadrovskih novosti pri vodilnem prvoligašu še vedno ni, nekdanji kapetan Andraž Šporar, ki je pred dnevi že pričel priprave z Baslom, v ljubljanskem napadu še ni dobil naslednika. Tako ne čudi, da že precej navijačev glasno kritizira delovanje uprave kluba.


Ljubljanski športni direktor Ranko Stojić je po tekmi v Krškem napovedal kadrovski remont, predsednik Milan Mandarić pa je v včerajšnjem pogovoru za klubsko spletno stran dejal, da moštvo ne bo doživelo korenitih sprememb. Med potencialnimi novinci se že nekaj časa omenja tudi reprezentančnega napadalca Milivoja Novakovića, o katerem je pred tedni medijem razlagal tudi Stojić, stik z vodstvom vodilnega prvoligaša pa je danes pred kamero in mikrofonom POP TV potrdil tudi Novaković. “Iskreno in odkrito, bil sem na dveh sestankih. Enkrat tudi s predsednikom, še v prejšnjem letu. Res je, načrt je bil od prvega trenutka zelo pozitiven, tudi prvi sestanek. Sedaj, ko je že šlo nekaj časa… Mislim, da je to več ali manj neresno in neprofesionalno. Ko nekoga želiš in hočeš, se moraš okoli njega truditi. V tem trenutku lahko povem, da to ni to,” je dejal izkušeni Ljubljančan, ki je že bivši član Nagoyje Grampus.

Kljub temu pa visokorasli napadalec, ki je v preteklosti že nosil mladinskih selekcij zeleno-belih, Olimpiji ne zapira vrat: “Seveda pa sem odprt, nikomur ne bom zapiral vrat. Mora pa biti vse bolj profesionalno, česar sem navajen v svojem življenju in karieri, saj sem dal marsikaj skozi. Vrata so odprta in videli bomo, kaj bo v prihodnje.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nov prvoligaški skalp za Gorico, Kouter ob debiju do remija v Zagrebu

Nogometaši Gorice so na drugi pripravljalni tekmi s 3:1 ugnali banjaluški Borac, lani tret…