Boban Jović za razliko od Nika Omladiča, ki se je pred dnevi preselil v vrste Eintrachta iz Braunschweiga, član Olimpije ostaja tudi spomladi. Medtem ko so Nemci za Omladiča odkupili, so se pri Wisli odločili, da bodo Celjana prvič pozdravili po koncu aktualne sezone.


Bočni branilec, ki je v petih letih in pol v dresu Olimpije odigral natančno 150 ligaških tekem bo zeleno-belim tako očitno pomagal tudi spomladi, ko bo glavni cilj Ljubljančanov zagotovitev mest, ki v naslednji sezoni zagotavljajo nastop v evropskih tekmovanjih. Nekdanji nogometaš Šampiona in Aluminija bo Olimpiji pri tem prišel še kako prav, saj zmaji trenutno na položaju desnega bočnega branilca nimajo prave zamenjave. Tega se zaveda tudi šporni direktor Milenko Ačimović, ki je za klubsko spletno stran dejal: “V kolikor bi se predstavniki Wisle odločili pripeljati Bobana Jovića pred iztekom pogodbe z nami, bi morali plačali določeno denarno nadomestilo. Tako pa vse kaže, da igralec ostaja v našem moštvu do konca sezone. Glede na to, da ima NK Olimpija Ljubljana zastavljene visoke cilje, je kristalno jasno, da nam bo Jovićeva pomoč prišla še kako prav. O tem, kolikšna bo njegova minutaža, pa je odvisno zgolj in samo od trenerja Darka Karapetrovića.”

Kot je znano, je 23-letni nogometaš s trinajstkratnimi državnimi prvaki sklenil triletni dogovor, ki bo pričel veljati poleti, ko ga bo Wisla v svojo last prejela brez plačila odškodnine.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zgodnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi m…