V Mariboru dan po, če ne že šokantni, pa vsaj presenetljivi odstavitvi Krunoslava Jurčića še niso predstavili novega stratega. Darko Milanič, ki bo hrvaškega strokovnjaka nasledil na klopi državnih prvakov nasledil, naj bi še urejal podrobnosti pri zadnjem delodajalcu Leeds Unitedu, s katerim kljub zgodnjemu slovesu ni razdrl pogodbe.


Izolan, ki je z Mariborom osvojil štiri naslove državnih prvakov, vijolice pa je še ob  dveh pokalnih naslovih popeljal tudi do krstne uvrstitve v skupinski del evropske lige, bo tako najverjetneje predstavljen že jutri, kljub temu pa je priprava na sobotni večni derbi proti Olimpijo tudi danes potekala nemoteno, tudi pod očesom Milaniča, ki je dogajanje v družbi športnega direktorja Zlatka Zahoviča in njegove desne roke Mirana Pavlina spremljal z “varne” razdalje. Vadbo je vodil Saša Gajser, dosedanji pomočnik pa je poveljeval tudi zasedbi, ki se je v sklopu popoldanskega termina odigrala trening tekmo z drugo ekipo Maribora. Vodilno moštvo 3. SNL sever, ki je v zimskem prestopnem roku močno spremenilo svojo zasedbo, je padlo s 6:0.

Z dvema zadetkoma se je izkazal Amir Dervišević, prvega zadetka v mariborski opravi pa se je razveselil tudi Milivoje Novaković. V polno so zadeli še Damjan Bohar, Marcos Tavares in Dare Vršič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…