Napadalec mariborskega prvoligaša Jean-Philippe Mendy je zadnja dva tedna preživel v bolnišnični oskrbi, ki pa jo je sedaj le zapustil in danes na treningu obiskal tudi soigralce.


26-letni Francoz je za spletno stran mariborskega kluba povedal, da se dobro počuti: “Vse je v redu, tukaj sem (smeh). Že med bivanjem v bolnišnici nisem imel težav, moral sem le čakati, da opravim preiskave, zato se je vse skupaj zavleklo. Zdaj doma počivam, z menoj je soproga, iz Francije je dopotovala mama, vmes me je obiskala tudi sestra. Hkrati so mi na voljo ves čas, če kaj potrebujem, vsi v klubu, tako da lažje prestajam te trenutke. Seveda pa je jasno, kaj najbolj pogrešam… Komaj čakam trenutek, da bom spet na treningu, na tekmah s soigralci. Rad bi igral, najtežje je le opazovati dogajanja s strani.”

Stanje napadalca, ki je v letošnji sezoni zabil že enajst zadetkov, se je po ustrezni terapiji izboljšalo, odlično pa je prestal tudi zahtevna testiranja. Zaključne teste, ki so pri vrhunskih športnikih nujni, načrtujejo v roku naslednjih dveh tedno.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Aleš Arnol o novih izzivih: “Iskreni odnosi in odlična energija nas vodijo naprej”

NK Bravo je po izjemni sezoni 2023/24, v kateri so dosegli rekordnih 50 točk in se uvrstil…