Domžalski nogometaši so Matica Črnica še v drugem zaporednem obračunu izbrali za igralca tekme. Po gostovanju pri Zavrčanih, je bil Črnic najvidnejši Domžalčan tudi v tekmi s Krko, ki jo je Mariborčan odločil z dvema uspešno izvedenima enajstmetrovkama, vmes pa je po predložku z desne strani igrišča z glavo stresel še okvir vrat.


“Zagotovo sem pred drugo enajstmetrovko čutil večji pritisk kot pred prvo. Najprej mi je vratar ponagajal z žogo, potem je še sodnik zahteval, da jo ponovno namestim na belo točko, vendar sem obdržal osredotočenost. Ostal sem zbran, nameril v kot in žoga je končala v mreži,” je po tekmi za klubsko spletno stran priznal 22-letni krilni nogometaš, ki je v dosedanjih tekmah spomladanskega dela Prva liga Telekom Slovenije prikazal dobre predstave in upravičil zaupanje trenerja Luke Elsnerja. Tudi Štajerec v rumeno-modrem dresu pravi, da v domžalskem taboru v prihodnost po izredno pomembni zmagi zrejo pozitivno: “Tokrat smo vendarle uspeli zmagati, čeprav je bila tekma podobna prvima dvema. Na domačem igrišču smo pokazali večjo željo po zmagi od nasprotnika, čeprav smo dvakrat zadeli iz enajstmetrovke. Prekinitve so pomemben del nogometa in potrebno jih je izkoristiti. Tokrat se nam je sreča vendarle nekoliko nasmehnila in upam, da bo v prihodnje tudi tako. Gremo iz tekme v tekmo in na vsaki želimo zmagati. V prihodnost zremo pozitivno.”

Obračun je zaznamoval tudi izredno lep zadetek Lea Ejupa, branilca novomeške Krke. Črnic si želi, da bi tudi Domžalčani v nadaljevanju sezone imeli več sreče pri doseganju zadetkov: “Ne vem komu smo se zamerili, da prejemamo takšne gole. Na drugi strani moramo mi vložiti ogromno truda, da spravimo žogo v mrežo. Kot kaže moramo prehoditi težjo pot. Upam, da bomo imeli tudi mi v prihodnje takšno srečo pri doseganju golov, kot so jo imeli nasprotniki proti nam.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Azerbajdžanski prvak želi v svoje vrste pripeljati vratarja Maribora

V zadnjem času je bilo veliko govora o morebitnem odhodu Ažbeta Juga iz Maribora, ki se mu…