Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je na današnji gala prireditvi podelil nagrade najboljšim nogometašem slovenskega prvenstva.


Po izboru nogometašev Prve lige Telekom Slovenije, v glasovanju je sodelovalo 183 članov SPINS, je lovorika za najboljšega nogometaša sezone 2013/14 pripadla Massimu Codi, nogometašu Gorice, medtem ko je nagrada za najboljšega mladega nogometaša aktualne sezone pripadla Martinu Milcu, nogometašu Maribora. V najboljšo enajsterico so nogometaši uvrstili po enega nogometaša Krke, Gorice in Domžal, dva nogometaša Luke Koper, Maribor in Rudar Velenje pa imata v enajsterici tri predstavnike. Mesto med vratnicama je pripadlo Matku Obradoviću (Krka), četverico branilcev sestavljajo Martin Milec, Aleksander Rajčević (oba Maribor), Ivan Knezović in Denis Klinar (oba Rudar Velenje), v zvezni vrsti so se znašli Goran Galešić, Miroslav Čovilo (oba Luka Koper) in Saša Aleksander Živec (Domžale), mesto v konici napada pa zasedajo Massimo Coda (Gorica), Jean Philippe Mendy (Maribor) ter Mate Eterović (Rudar Velenje).

Damirju Skomini je pripadla nagrada za najboljšega sodnika sezone 2013/14, zaradi trenutnega neodločenega položaja pa bodo nagrado za najbolje urejeno igralno površino podelili po zadnjem krogu prvenstva, vrh lestvice si namreč delita ljubljanska in celjska zelenica.

NajNogometas_13-14_big

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura lahko še poglobi krizo Tabora

V Murski Soboti se bosta udarili ekipi Mure in Tabora. Mura se zdi, da je končno ujela rit…