John Mary je zagotovo eno bolj vročih imen poletnega prestopnega roka slovenskega prvenstva. Kot vse kaže pa je nigerijsko-kamerunski napadalec že našel novega delodajalca.


Več ali manj je že nekaj dni jasno, da bo najboljši strelec minule sezone nogometno pot nadaljeval v Sloveniji, natančneje v Ljudskem vrtu. Mary, ki se je pred dnevi razgovoril tudi za SNPortal, je namreč na svojem Instagram profilu zapisal besede, ki jasno nakazujejo na to, da bo jutri predstavljen kot član novega kluba. “Vidimo se jutri zvečer, naslednja destinacija #Slovenija,” pravi 24-letni napadalec.

Vse kaže, da bo nekdanji Mary, ki za zdaj s svojo ljubeznijo uživa v Novem Sadu, tudi v novi sezoni združil moči z velenjskim soigralcem Jean-Claudom Billongom, ki se je kot prost nogometaš že preselil v Maribor. Napadalec ima za razliko od francoskega branilca sklenjeno veljavno pogodbo do konca sezone 2017/18.

Kakšna bo višina odškodnine, ni znano, a se šušlja, da bi lahko vijoličasti v Šaleško dolino poslali tudi kakšnega nogometaša.

See you all tomorrow in the evening, next destination #slovenia

A post shared by Johnmary Uzuegbunam 18 (@k.jmarygold18) on

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani še trdneje na vrhu lestvice

NK Celje je v 9.krogu Prve lige Telemach na domačem stadionu Z’dežele gostilo ekipo …