Ljubljančani so tudi v obračunu z vodilnim drugoligašem potrdili dobro strelsko formo. V radomeljski mreži je končalo kar pet žog, dve tudi po avtogolu Radomljanov. Zmaji so po Triglavu in Dobu ugnali še tretjega drugoligaša, ljubljanski strateg Marko Nikolić pa je bil s predstavo svojih varovancev zadovoljen.


“Več kot očitno je, da se z vsakim dnem vzpenjamo v formi. Zavedamo se, da dosedanji nasprotniki ne prihajajo z najvišje ravni, toda doseči pet zadetkov komur koli ni mačji kašelj. Čez tri dni odpotujemo v Novigrad, kjer bomo skušali nadgraditi dosedanje delo. Zadovoljen sem s pristopom in vnemo vseh nogometašev, upam pa, da bomo tudi proti nekoliko močnejšim tekmecem prikazali podobno borbeno, disciplinirano, všečno in učinkovito igro,” je po zaključku obračuna, ki ga je Olimpija znova gostili na Kodeljevem, dejal Nikolić. Nekdanji strateg Vojvodine, Rada in Partizana je v konici napada pogrešal Blessinga Elekeja, zato pa je prvič zaigrala trojica nogometašev. Aljažu Kreflu in Maticu Finku se je pridružil še Julius Wobay, ki bi utegnil že v kratkem postati novi zmaj.

Olimpija bo v prihodnjih dneh formo pilila v hrvaški Istri, kjer bo sodelovala tudi na turnirju Istria Winter Cup, ob tem pa Nikolić načrtuje še dodatne preizkušnje z močnejšimi tekmeci: “Pričakujem predvsem veliko tekem. Ob treh turnirskih tekmah smo se dogovorili tudi za tekmo z avstrijskim moštvom. Iščemo pa še nasprotnika za tekmo, ki bo 31. januarja. Na pripravah želimo odigrati pet tekem. Upam, da bomo imeli srečo z vremenom, primerna igrišča, da priprave minejo brez poškodb in da izpopolnimo svojo igro. Da bo ta po povratku nazaj še boljša kot je bila na teh treh tekmah.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

En komentar

  1. weingerl branko

    28. 1. 2016 na 16:46

    zgleda da je pripravljalno tekmo odigral tudi sodnik,trenirali so penale

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…