Vijoličaste jutri zvečer čaka druga domača tekma skupinskega dela Lige prvakov. V goste prihaja veliki Chelsea, ki je na domačem Stamford Bridgeu vijolicam odčital pravo lekcijo in jim nasul kar šest zadetkov. Štajerci imajo pred svojimi navijači povsem drugačne načrte, saj bo Ljudski povsem poln, zato ob dobrem vzdušju tudi dobra igra ne bi smela izostati.


Navijaška skupina Viole znova pripravlja posebno koregografijo, Ljudski vrt svoja vrata odpira uro in pol pred začetnim žvižgom italijanskega sodnika Daniela Orsata, dogajanje na južni ploščadi pa se bo pričelo že ob 18. uri. Navijačem pa pri državnih prvakih namenjajo poseben poziv in jih pozivajo, naj se na tribune odpravijo še prej kot ponavadi, da bi se izognili gneči pri vhodih. Prepozna selitev na tribune razprodanega stadiona bi nepotrebno povzročila nevšečnosti, zato velja nasvet, da se s hitrejšim prihodom na tribune poskrbi za hitrejši režim vstopa, ob tem pa se lahko vsi udeleženci spektakla pripravijo na vse, kar sledi. Na navijaško ogrevanje med ogrevanjem ekip, na veličastno koreografijo, na tekmo…

Tudi tokrat velja zapora ulic okoli stadiona na dan tekme od zgodnjih jutranjih ur. V klubu zato svetujejo gledalcem, da avtomobile pustijo na bolj oddaljenih parkirnih mestih in se na stadion odpravijo peš. Predvsem pa pravočasno, so še dodali ob sporočilu iz Ljudskega vrta.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Kapetan Olimpije z novim agentom

    Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …
  • Derbi kroga s prijateljskim izidom

    V derbiju 10. kroga Prve lige Telemach smo lahko v Stožicah spremljali obračun med tretjeu…
  • Niz je prekinjen!

    V četrtkovem popoldnevu sta se v Ljudskem Vrtu udarili ekipi Maribora in Radomelj. Obe z n…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kapetan Olimpije z novim agentom

Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …