Mariborčane v sredo zvečer čaka naslednja evropska ovira na poti do nogometnih sanj – Lige prvakov. V sredo ob 19. uri po slovenskem času bo nasprotnik ciprski prvak APOEL, ki je še lansko pomlad prezimil v Evropi in se prebil vse do četrtfinala Lige prvakov, kjer je izpadel v četrtfinalu, ko je bil boljši madridski Real.


Zaradi daljšega in napornejšega potovanja ter prilagoditve na težje vremenske razmere so vijoličasti proti Cipru iz mariborskega letališča s čarterskim letom poleteli že danes nekaj čez enajsto. Po pristanku na letališču v Larnaci pa sledi še dobrih petdeset kilometrov vožnje do Nikozije. Mariborčani bodo prvi trening opravili že danes ob 18:30, uradni trening pa jih čaka jutri ob 20. uri po lokalnem času.

Moštvo je na Ciper odpotovalo brez trenerja Anteja Čačića, ki se bo zaradi smrtnega slučaja v družini, odpravi na Cipru pridružil jutri zgodaj popoldne. Na dan tekme bo lahko hrvaški strateg izbiral med naslednjo osemnajsterico nogometašev: Jasmin Handanović, Marko Pridigar, Martin Milec, Aleš Mejač, Aleksander Rajčević, Arghus Soares, Nejc Potokar, Mitja Viler, Željko Filipović, Damjan Bohar, Aleš Mertelj, Agim Ibraimi, Goran Cvijanović, Amir Dervišević, Matic Črnic, Marcos Tavares, Nusmir Fajić in Jean Philippe Mendy.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani v soboto računajo na podporo s tribun

Nogometaši Maribora bodo v soboto v Ljudskem vrtu, kot kaže, Domžale gostili pred lepo zas…