Po Dinu Hotiću, Martinu Kramariču, Robertu Pušavru, Damjanu Vukliševiću, Anelu Hajriću, Danielu Vujčiću in Luki Uskokoviću je Ljudski vrt začasno zapustil še osmi mladi up Maribora. Vijolice so Žigo Živka poslali na polletno kaljenje v vrste Veržeja.


Dvajsetletni branilec, ki je imel v zadnjih mesecih precej težav s poškodbami, se ni znašel za seznamu Krunoslava Jurčića, ki je prvo moštvo odpeljal na nekajdnevne priprave v Moravske Toplice. Razlog za trenerjevo odločitev je sedaj tudi uradno potrjen, saj bo Živko do konca sezone nosil dres prleškega drugoligaša. Živko je v Veržeju že igral, v sezoni 2013/14 se je skupaj s Hotićem, Moravcem, Stojanovićem, Vukliševićem in Zahovićem dokazoval na dvojni registraciji. Nogometaš s Spodnje Voličine bo v moštvu stratega Zlatka Gaborja zapolnil praznino, ki je nastala po odhodu Jureta Srnca in poškodbi Žana Kavaša.

V Veržeju so okrepili tudi mladinsko zasedbo. V vrste prvoligaškega novinca se je vrnil Nejc Ajlec, ki je jeseni kot posojen igral prav za Maribor, četa trenerja Boštjana Zemljiča, dolgoletnega prvoligaškega branilca, pa je močnejša še za mladega Srba Jovana Koprivico, nazadnje člana Beltincev ter hrvaškega dvojca – Luka Fodor in Branimir Špicar, ki sta nazadnje igrala za Zavrč.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović misli resno, svoje stvari je že spakiral

Kot poroča Ekipa SN, je Matko Obradović svojo pot pri NŠ Mura, skoraj zagotovo že zaključi…