Pristaši Maribora so za zdaj pozdravili enega poletnega novinca. Jean-Claude Billong z vijoličastimi vadi že vse od prvega dne priprav, še naprej pa se šušlja tudi o Johnu Maryju.


V Ljudskem vrtu pa bo v prihodnji sezoni očitno znova igral tudi stari znanec. Sunny Omoregie je bil danes ponovno registriran kot član Maribora, potem ko je drugo polovico minule sezone preživel na posoji v Izraelu. V dresu Hapoela Kfar Sabe je 28-letni Nigerijec odigral osem tekem, štirikrat dobil mesto v začetni enajsterici, v izraelskem prvenstvu pa je dosegel zadetek.

Nekdanji član mladinskih selekcij madridskega Reala se je v Maribor skupaj z Blažem Vrhovcem preselil poleti in bil nekaj časa s petimi zadetki tudi prvi strelec vijolic. Po vrnitvi Luke Zahovića je zdrsnil v ozadje, bo po upokojitvi Novakovića dočakal več priložnosti?

Ob Sunnyju so Mariborčani uspešno registrirali tudi Billonga, medtem ko Dervišević vsaj za zdaj še nima pravice nastopa. Ljubljanski vezist je namreč ob začetku priprav spet treniral s člansko ekipo, spomladi adut Veržeja ima namreč še vedno veljavno pogodbo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ibričić potrdil pogovore z Mariborom o prihodnosti mladega Strajnarja

Že nekaj časa se namiguje, da bo to poletje v Ljudskem vrtu izjemno pestro. Mariborčani si…