Zlatko Gabor, trener članske ekipe Farmtech Veržeja, ter vodstvo prleškega drugoligaša, se je včeraj sestalo s predstavniki mariborskega kluba, ki so ga zastopali športni direktor Zlatko Zahović, trener Ante Šimundža in vodja nogometne šole Marko Lešnik.


Beseda je tekla o dosedanjem in bodočem sodelovanju obeh klubov, obe strani pa sta s sodelovanjem izredno zadovoljni. V jesenskem delu sezone so mariborske barve v dresu Veržeja zastopali Ranko Moravac, Dino Hotić, Petar Stojanović, Luka Zahović, Žiga Živko, Damjan Vuklišević, nekateremi med njimi pa so se z dobrimi predstavami prebili tudi do dresa članske ekipe vijoličastih. Kot so zapisali na spletni strani veržejskega kluba, bi se lahko spomladi četi trenerja Zlatka Gaborja pridružil še kakšen perspektivni up mariborskega kluba. Kluba bosta sicer v soboto na igrišču na Cvenu odigrala pripravljalno srečanje.

Kot smo že pisali, je klub zaenkrat zapustil le Marko Karnet, ki bo kariero nadaljeval v dresu avstrijskega nižjeligaša Feldbacha, drugih kadrovskih novic iz Veržeja zaenkrat še ni.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…