Prvoligaši bodo kljub praznično obarvanemu tednu v prihajajočih dneh odigrali kar dva kroga. Sreda bo v znamenju večnega derbija med Mariborom in Olimpija, ki bosta v Ljudskem vrtu z izjemo poškodovanih nogometašev nastopila v skorajda popolni zasedbi, saj kaznovanih nogometašev ni.


Več težav s sestavo ekipe bo imel domžalski strateg Luka Elsner, saj bo v tekmi z Zavrčem pogrešal Rudija Požeg Vancaša in Kenana Horića, ki sta predčasno zaključila s sobotnim gostovanjem v Celju. Dva aduta bo pogrešal tudi koprski strateg Rodolfo Vanoli, saj zaradi štirih rumenih kartonov pravice nastopa nimata Denis Šme in zimski novinec Amar Rahmanović, ki je kvoto kartonov izpolnil v vsega petih nastopih. V primorskem obračunu z Gorico bodo nekoliko oslabljeni tudi Goričani, saj bo manjkal Alexander Caputo.

Na novomeškem Portovalu se bosta v sredinem popoldnevu udarila Krka in Novo mesto, trenerja Andrej Kastrevec in Simon Rožman pa bosta pogrešala po enega igralca. Zaradi sedmih rumenih opominov bo pri gostih manjkal Tadej Vidmajer, pri domači četi pa bo zaradi izključitve v Novi Gorici počival Denis Mojstrovič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…