Vikend je bil delaven za obe najboljši slovenski ekipi, saj sta poleg treningov, moštvi odigrali tudi prvo pripravljalno tekmo, sicer obe v okrnjenih zasedbah, pri vijoličastih so manjkali štirje reprezentanti ter Fajić in Rajčević, ki se šele vračata po poškodbah, pri zeleno-belih pa niso zaigrali nekateri standarni člani začetne enajsterice. Ljubljančani so bili z izidom 0:5 že včeraj popoldne boljši od tretjeligaša iz Ivančne Gorice, tekma pa je bila odigrana v okviru 40. obletnice obstoja kluba. Mariborčani pa so danes z 0:3 premagali člana Štajerske lige Radlje ob Dravi, po tekmi pa je mariborski klub svečano otvoril še četrto “Vijol’čno bazo”.


IVANČNA GORICA 0:5 OLIMPIJA
Strelci: Djurković (30), Zarifović (35), Vicente (62), Bešić (69, 72)
Olimpija: Ivačič, Baskera, Fink, Bajrić, Zarifović, Eteme, Kapun, Zorc, Trifković, Valenčič, Djurković. Igrali so še: Deronja, Skok, Djenić, Topić, Čeh, Vicente, Bešić. Trener: Andrej Razdrh.

RADLJE OB DRAVI 0:3 MARIBOR
Strelci: Ploj (18), Kek (32), Tavares (72)
Maribor – prvi polčas: Pridigar, Milec, Potokar, Arghus (od 29. Kek), Trajkovski, Bohar, Filipović, Rep, Moravac, Mendy, Ploj. Drugi polčas: Topić, Mejač, Mevlja, Kek, Viler, Mezga, Dodlek, Dervišević, Črnic, Tavares, Berić. Trener: Ante Čačić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Olimpija kljub vodstvu le do točke

Zadnja tekma 18. kroga Prve lige Telemach, se je odigrala v Stožicah. Tokrat je bil na spo…