Vikend je bil delaven za obe najboljši slovenski ekipi, saj sta poleg treningov, moštvi odigrali tudi prvo pripravljalno tekmo, sicer obe v okrnjenih zasedbah, pri vijoličastih so manjkali štirje reprezentanti ter Fajić in Rajčević, ki se šele vračata po poškodbah, pri zeleno-belih pa niso zaigrali nekateri standarni člani začetne enajsterice. Ljubljančani so bili z izidom 0:5 že včeraj popoldne boljši od tretjeligaša iz Ivančne Gorice, tekma pa je bila odigrana v okviru 40. obletnice obstoja kluba. Mariborčani pa so danes z 0:3 premagali člana Štajerske lige Radlje ob Dravi, po tekmi pa je mariborski klub svečano otvoril še četrto “Vijol’čno bazo”.


IVANČNA GORICA 0:5 OLIMPIJA
Strelci: Djurković (30), Zarifović (35), Vicente (62), Bešić (69, 72)
Olimpija: Ivačič, Baskera, Fink, Bajrić, Zarifović, Eteme, Kapun, Zorc, Trifković, Valenčič, Djurković. Igrali so še: Deronja, Skok, Djenić, Topić, Čeh, Vicente, Bešić. Trener: Andrej Razdrh.

RADLJE OB DRAVI 0:3 MARIBOR
Strelci: Ploj (18), Kek (32), Tavares (72)
Maribor – prvi polčas: Pridigar, Milec, Potokar, Arghus (od 29. Kek), Trajkovski, Bohar, Filipović, Rep, Moravac, Mendy, Ploj. Drugi polčas: Topić, Mejač, Mevlja, Kek, Viler, Mezga, Dodlek, Dervišević, Črnic, Tavares, Berić. Trener: Ante Čačić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani že trenirajo v Turčiji, tudi z mladim napadalcem iz Srbije

Nogometaši Maribora so varno prispeli na jug Turčije, kjer bodo v tradicionalni pripravlja…