Na besede Milivoja Novakovića, ki je za POP TV dejal, da je razočaran nad neresnostjo in neprofesionalnostjo uprave Olimpije, se je hitro odzval tudi Milan Mandarić, predsednik ljubljanskega prvoligaša.


Mandarić je za klubsko spletno stran pojasnil še svojo oziroma Olimpijino plat zgodbe in ob tem dejal, da Novaković ni vrnil obljubljenega klica. “V novembru mesecu sva se z Milivojem Novakovićem sestala glede njegovega morebitnega prihoda v Olimpijo. To sta bili dve uri in pol prijetnega in nadvse produktivnega druženja, v sklopu katerega sem gospodu Novakoviću predstavil vizijo razvoja kluba in vlogo, ki bi jo lahko opravljal po koncu kariere. Dogovorila sva se, da se po njegovi vrnitvi s poročnega potovanja slišiva in dogovoriva za nov sestanek, na katerem bi lahko podrobneje opredelili pogoje (morebitnega) sodelovanja, saj smo si resnično želeli pripeljati tako ugledno ime v naš klub. Do današnjega dne obljubljenega klica s strani Milivoja Novakovića še nisem prejel,” je uvodoma pojasnil predsednik vodilnega prvoligaša.

V nadaljevanju izjave je Američan srbskega porekla dodal, da je razočaran nad odnosom nogometaša in tudi medija, ki je zgodbo prenesel javnosti: “Nimam česa skrivati: kot predsednik NK Olimpija Ljubljana sem zelo razočaran nad nekorektnim odnosom nogometaša kot tudi medijske hiše, ki mi ni omogočila predstaviti svojo plat zgodbe. Čeprav smo taisti medijski hiši bili vedno na voljo za karkoli. Zelo sem občutljiv na neresnične opazke, da je Olimpija neprofesionalen klub, saj sebe preveč dobro poznam in vem, kako sem vsa ta leta deloval v svetu profesionalnega nogometa.”

“Takšne in drugačne neresnice bodo NK Olimpija Ljubljana le še okrepile,” je zaključil Mandarić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…