Domžale so v Ljudskem vrtu vpisale sedmo zaporedno zmago, z dobro predstavo so premagali spomladi razglašeni Maribor, kateremu igra ne steče. Rumeni so povedli z zadetkom Matije Široka, ki se je sprehodil po kazenskem prostoru domačih ter z močnim strelom premagal vratarja Handanovića. Za 0:2 je v 48. Minuti poskrbel Lovro Bizjak, zadel je po hitro izvedenem napadu. Prvaki so se v igro v vrnili v 89. Minuti, a je za osvojitev vsaj točke, ostalo premalo časa. 


Branilec Matija Širok je dosegel svoj drugi zadetek v sezoni in z dobro predstavo pripomogel k dvanajsti zmagi v prvenstvu. »Skozi vso tekmo smo trpeli, mislim da smo 85. minut bili fantastični, bili boljši nasprotnik od Maribora. Bile so določene situacije, v katerih bi se tekma lahko obrnila v njihovo korist, ampak kljub temu smo mi imeli veliko priložnost in zmagali. Maribor je zelo kvalitetna ekipa, priložnosti si znajo priigrati, mi smo jim preveč dopustili. Tudi v drugem polčasu je bilo nekaj situacij, ki se ne bi smele zgoditi. Smo resna ekipa in delamo na najboljšem. Sedma zaporedna zmaga, na to se mi ne oziramo, mi igramo vsako tekmo posebej, tako da gremo na osmo,«je nove zmage napovedal 26-letni Primorec.

V soboto bodo Domžalčani na svojem stadionu pričakali goste iz Kidričevega, prvo srečanje v Domžalah se je končalo brez zmagovalca.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nogometaš Domžal prevzel vodenje nižjeligaša

Dvaintridesetletni Slobodan Vuk, sicer najboljši strelec v zgodovini domžalskega prvoligaš…