Zavrčani so po odlični serije rezultatov v domačem Športnem parku v zadnjih tednih nekoliko padli. Petkova uspavanka z Rudarjem ni ponudila zadetkov, Haložani pa so še četrtič zapored ostali brez zmage. Jutri čaka peto ekipo državnega prvenstva še težja naloga, saj odhajajo v Domžale, kjer bodo napadali prvo gostujočo zmago v nadaljevanju sezone.


“Vemo, da nas v sredo čaka izjemno težko srečanje. Mislim, da bo podobno težko, kot je bilo tisto prvo na prenovljenem Športnem parku v Zavrču. Domačini bodo napadali, mi pa jih bomo skušali presenetiti iz hitrih protinapadov. Zavedamo se, da v nadaljevanju prvenstva v gosteh še nismo osvojili niti točke, vseeno pa nam ekipa Domžal leži. Verjamem, da bi morali osvojiti vsaj točko, če ne vseh treh,” je pred gostovanjem v Domžalah optimistično razpoložen završki kapetan Lovro Cvek, ki zaradi prepovedi igranja v petek ni smel igrati proti Rudarju. Varaždinec se je tako udeležil reprezentančne akcije mlade izbrane vrste Hrvaške, ki se je v Avstriji pomerila s Katarjem in ZDA ter obakrat izgubila. Proti Katarcem je 19-letni vezist odigral celotno srečanje, v obračunu z Američani je igral do 75. minute.

Završki strateg Ivica Solomun bo lahko svojega kapetana, ki ga je v obračunu s knapi močno pogrešal, znova uvrstil v enajsterico. Pred gostovanjem v domžalskem Športnem parku pa Solomun poudarja, da njegovo moštvo v Domžalah nima ničesar za izgubiti: “V Domžalah nimamo ničesar izgubiti, igrali bomo po najboljših zmožnostih. Tudi tokrat bomo zamenjali nekaj igralcev, da preverimo njihovo kvaliteto. Če bomo po koncu sezone peti, šesti ali sedmi… Moramo gledati na politiko kluba in preverjati kvaliteto igralcev, ki bi zadovoljili kriterije za sledečo sezone.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…