Za nogometaši ljubljanske Olimpije sta dva dneva treningov v turški Antalyji, kjer bodo zeleno-beli opravili osrednji del priprav na nadaljevanje Prve lige Telekom Slovenije. Ljubljančani so s pogoji za delo na turški sredozemski obali izjemno zadovoljni, kar je v pogovoru za klubsko spletno stran potrdil tudi Darijan Matić.


“Že samo dejstvo, da smo odpotovali v tujino na priprave je velik korak naprej za naše moštvo. Imamo vse, kar potrebujemo za kakovostne treninge. Tudi s hrano smo izjemno zadovoljni tako, da upam, da bomo vse do naslednjega petka, ko zaključujemo s osrednjim ciklusom priprav, imeli enake pogoje za delo kot na začetku, ter da nam bo vreme še naprej tako naklonjeno,” je zadovoljno dejal izkušeni vezist, ki se je v zeleno-belem dresu jeseni hitro znašel in takoj prevzel eno vodilnih vlog na sredini igrišča. 31-letnega vezista je presenetila tudi kakovost turške zelenice, saj je pričakoval slabše stanje: “Je v zelo dobrem stanju. Še več, moram priznati, da sem kar malce presenečen, saj sem pričakoval slabšo zelenico. Sicer pa je najpomembnejša vnema vsakega posameznika. Ko smo v poletnem obdobju in med jesenskim delom sezone trenirali v Ljubljani v precej slabših pogojih, se nismo kaj prida pritoževali, saj nismo imeli druge izbire. Tu v Antalyji pa lahko zgolj uživamo. Zaenkrat smo zadovoljni s pogoji za delo.”

Zeleno-beli so do sedaj predstavili štiri novince, a se bo Aleksandru Lazevskemu, Stjepanu Babiću, Darku Brljaku in Kruno Ivančiću verjetno kmalu pridružil še Ezekiel Henty, ki je ravno tako v Turčiji. Matić pravi, da so se novi soigralci hitro vklopili v ekipo: “Sedaj je največji poudarek na taktičnem uigravanju moštva. Moram pohvaliti prišleke, ki so se zelo hitro vklopili v moštvo. Najpomembneje je, da smo zadržali okostje ekipe in dobili nekaj novih fantov, ki bodo vnesli določeno mero sveže energije. Verjamem, da smo na pravi poti.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Izjemni prestop Šeška dober denar prinaša tudi Domžalam

Danes je čudežni deček slovenskega nogometa Benjamin Šeško tudi uradno postal rekorder kar…