Nogometaši Olimpije so včeraj zvečer prispeli v slovaško Žilino, kjer jih jutri čaka povratni obračun drugega kroga kvalifikacij za Ligo Europa. Varovanci trenerja Andreja Razdrha bodo danes v popoldanskih oziroma zgodnjih večernih urah opravili še uradni trening.


Ljubljančani imajo pred povratnim srečanjem ugoden rezultat, saj so v obračun v Stožicah dobili s 3:1, kljub temu pa so napovedi zeleno-belih optimistične. “Ne gremo se braniti, tudi tam želimo zmagati in se uvrstiti naprej,” je za spletno stran kluba povedal Damjan Trifković, ki ima sicer po nedeljski tekmi s Koprom še nekaj težav s poškodbo, zato je izpustil tudi vadbo s soigralci, do tekme pa naj bi bil 26-letni vezist nared. Tekmo bosta zagotovo izpustila poškodovana Dejan Đermanović in Blaž Božič ter Antonio Delamea Mlinar, ki je bil izključen na prvi tekmi. Po poškodbah pa se sicer vračata še Franklin Vicente in Matic Fink.

Podobno kot Trifković je bil pred odhodom na sever Slovaške optimističen tudi strateg Andrej Razdrh: “Obnovili smo zadnje taktične stvari. Mislim, da smo pripravljeni za četrtek. Spočili se bomo, fantje so osredotočeni na evropsko tekmo.” Povratni obračun na stadionu Žiline, ki sprejme dobrih enajst tisoč gledalcev, se bo sicer pričel že ob 17:30. Tako kot je v Sloveniji že običajno za kvalifikacijske obračune, prenosa na slovenskih televizijah tudi tokrat ne bo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …