Kot zadnji so novega trenerja za novo sezono predstavili tudi v Krškem. Po naših informacijah so želeli Posavci na svoji klopi videti Simona Sešlarja ali Vlada Badžima, a sta se oba odločila ostati v dosedanjih sredinah.


Tako so Krčani pogledali proti jugu, na Hrvaško in odgovorno nalogo zaupali legendi mariborskega kluba. Za novega stratega Krškega je bil danes potrjen Stipe Balajić, ki bo krško zasedbo zbral že danes. “Odločitev, da Balajić zasede mesto glavnega trenerja, je predvsem posledica izkušenj v trenerski in igralski karieri ter uspešno delo z mladim kadrom, ki bo gonilo razvoja kluba v prihodnje,” so razloge za izbiro novega trenerja obelodanili pri osmi ekipi minulega prvenstva.

“Prepričani smo, da bo novi trener nadaljeval uspešno zgodbo našega kluba, ki je pod vodstvom Roka Zorko dosegel cilj obstanka v Prvi ligi. Krško začenja že tretjo sezono v Prvi ligi, primarni cilj ostaja obstanek ter nudenje priložnosti za dokazovanje domačim in tujim perspektivnim igralcem,” so še dodali Krčani.

Balajić, ki je po igralski upokojitvi nazadnje vodil drugoligaški Šibenik, pred tem pa je bdel še nad nogometaši Solina, Dugopolja, mladinci Hajduka in Imotskega, se bo z novimi varovanci spoznal v večernem terminu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mura predstavlja novega trenerja

V pisarnah Fazanerije so tudi uradno potrdili namigovanja medijev, da je zgodba Vladimirja…