Tudi nogometaši Aluminija so danes dopoldne opravili uvodni trening priprav na novo sezono. Slobodan Grubor, ki bo po uspešni pomladi nadaljeval z delom na kidričevski klopi, bo vadbi s člansko ekipo priključil tudi mladinca, vratarja Tilna Ploja in vezista Matica Bračka.


Med člane je prestopil tudi Aljaž Ploj, ki se je treningov prve ekipe v pretekli sezoni udeleževal kot mladinec. Po naših informacijah Vedran Turkalj, Mateo Damiš, Milan Kocić, Mihael Rebernik in Derrick Mensah niso več člani rdečih. Za zdaj o novih močeh v Kidričevem še molčijo, a Štajerski tednik že poroča o prvi okrepitvi. S kidričevskim moštvom, v katerem so danes med drugimi manjkali tudi trije mladi reprezentanti, Luka Janžekovič, Blaž Kramer in Matic Vrbanec, pa je že vadil nekdanji član Krškega.

Med devetnajsterico nogometašev, ki so dopoldne trenirali na rezervnem igrišču kidričevskega Športnega parka, je bil tudi Ibrahim Arafat Mensah. V minuli sezoni strelec štirih prvoligaških zadetkov je z vodstvom Aluminija že sklenil pogodbo, ob hitronogem Gancu pa se na preizkušnji dokazujeta še dva nogometaša, dodaja omenjeni medij.

“V spomladanskem delu smo naredili veliko, a to je preteklost. Sedaj smo tu, da nadgradimo, kar smo se naučili in da našo igro razvijamo dalje,” je po uvodnem treningu dejal Grubor.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…