Ko ima hudič mlade, jih ima očitno veliko. Rok Kronaveter še vedno ni zgladil spora z ljubljansko navijaško skupino Green Dragons, zato je bil v nedeljski tekmi z Domžalami, ko ga je trener Marijan Pušnik vrnil na zelenico, deležen številnih zbadljivk in žaljivk.


Tudi na račun nedeljskega žaljivega skandiranja, ki je bilo poleg Kronavetra uperjeno tudi proti Marijanu Pušniku in Ranku Stojiću, bo morala Olimpija plačati 5.400 evrov kazni, zdaj pa se zdi, da bo v prihodnje ‘na tapeti’ navijačev le še Stojić. Iz ljubljanskega tabora so pred nekaj minutami namreč sporočili, da si je Mariborčan na današnjem dopoldanskem treningu poškodoval gleženj.

Pri Olimpiji še niso znali potrditi, kako dolgo bo Štajerec odsoten z nogometnih zelenic, a so dodali, da gre za vse prej kot nedolžno poškodbo: “Po prvih ocenah in pregledih je poškodba gležnja resnejše narave. Za bolj natančno oceno bo Rok opravil še podrobnejše preglede, za zdaj pa se zdi, da bo z igrišč odsoten kar nekaj časa.”

Pušnik je sicer že v Domžalah pogrešal zajetno število vezistov in krilnih napadalcev, Danijela Miškića, Issaha Abassa, Daniela Avramovsega, Jakoba Novaka in Nathana Oduwo, ki je že sklenil letošnjo sezono.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Krznar: “Vi ste mi naredili težavo”

Mariborčane čaka jutri v Ljudskem vrtu obračun z Bravom, ki je pred premorom remiziral z R…