Ljubljančani so okoli poldneva krenili v slovaško Žilino, kjer bodo, tako kot v prvi tekmi, znova zaigrali v oslabljeni zasedbi. Nemanja Mitrović in Nik Kapun še nekaj časa ne bosta nared za vrnitev na igrišča, povsem jasen ni niti status Nejca Vidmarja, ki ga mučijo bolečine v rami.


Zato pa lahko pristaše Olimpije razveselijo vesti v povezavi z vrnitvijo Roka Kronavetra. V minuli sezoni najboljši strelec prvenstva, ki je bil s strani soigralcev proglašen tudi za najboljšega igralca sezone, je zaradi poškodbe kolena izpustil uvodni dejanji sezoni, jasno pa je, da ne bo zaigral niti na Slovaškem. Vseeno pa Mariborčan že trenira, kot je pojasnil v izjavi pred klubsko kamero, pa bi se lahko ekipni vadbi pridružil že v naslednjem tednu.

“Iz dneva v dan se počutim boljše, bolečina je manjša, zato upam, da bi se lahko v naslednjem tednu pridružil soigralcem in pričel z njimi tudi normalno trenirati. Potem pa bom seveda potreboval določen čas, da se vrnem v optimalno formo. Vesel pa sem, da sem znova na igrišču in da lahko normalno delam,” je pojasnil Kronaveter, ki je pred tedni z Olimpijo sklenil novo pogodbo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Številne spremembe v Sežani, Kraševci ostali še brez izkušenega stebra obrambe

Pomembni odhodi iz sežanskega Tabora se manj kot tri tedne pred pričekom sezone nadaljujej…