Roman Rogelj, namestnik disciplinskega sodnika Nogometne zveze Slovenije, je imel nekaj dela že po uvodnem spomladanskem krogu Prve lige Telekom Slovenije, ki sicer zaradi odpovedi tekme med Koprčani in Celjani ni bil odigran v celoti.


Disciplinski sodnik NZS je denarno kazen namenil trojici klubov. Velenjski Rudar je bil zaradi nešportnega vedenja več igralcev, ti so prejeli štiri rumene in rdeči karton, kaznovan s 300 evri, medtem ko bo morala novomeška Krka zaradi petih rumenih in rdečega kartona odšteti še dodatnega šestdesetaka več. Zaradi nešportnega vedenja navijačev bo moral v blagajno NZS prispevati tudi Maribor, zaradi prižiganja bakel na tribune in upoštevanje predkaznovanosti morajo vijoličasti plačati 400 evrov.

Jure Balkovec, ki je v tekmi z Olimpijo prejel dva rumena kartona, bo izpustil naslednji dve tekmi Radomelj, jutrišnji obračun z Rudarjem in nedeljsko gostovanje pri Gorici, ob tem je bila upoštevana tudi predkaznovanost, saj je bil bočni branilec izključen že jeseni. Nemanja Stjepanović, ki je, ravno tako zaradi dveh rumenih kartonov, predčasno končal tekmo z Domžalami, bo izpustil eno srečanje Rudarja.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…