Danes smo že pisali o kadrovski spremembah novomeškega prvoligaša, na stadionu Portoval bo v prihodnji sezoni igral Adnan Bešić, ki bo imel v Novem mestu status posojenega igralca. V vrstah Krke pa bo v prihodnji sezoni igral tudi srbski vezist Ognjen Lekić, ki smo ga lahko v preteklosti že spremljali na slovenskih zelenicah.


31-letni defenzivni vezist je spomladi leta 2007 v dresu ajdovskega Primorja odigral šestnajst srečanj, v sezoni 2007/08 pa je zbral še dvajset nastopov v dresu celjskega prvoligaša. V letu in pol, kolikor je preživel v Slovenije, se sicer ni uspel vpisati med strelce. Srb, ki ima tudi francoski potni list, je nazadnje igral za klub iz rojstnega mesta, tretjeligaša Mačvo iz Šabca. Lekić sicer velja za pravega nogometnega popotnika, saj je v preteklosti igral pri bosanskem Leotarju, ciprskem Arisu, madžarskem Sopronu, izraelskima Hapoelu iz Tel Aviva in Petah Tikve, doma pa je bil član Zemuna in Vojvodine.

Krka je pred novo sezono pripeljala pet novih nogometašev. Ob Adnanu Bešiću in Ognjenu Lekiću, so potrjeni novinci še Jaka Ihbeisheh, Amer Krcić in Josip Marošević, vadbi pod vodstvom trenerja Borivoja Lučića pa se je po polletnem premoru priključil tudi Miroslav Radulović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Ljubljanski derbi znova navdušil!

V zgodnje-popoldanskem terminu je v Prvi ligi Telemach na Žaku potekal ljubljanski derbi m…