V preteklih dneh smo že poročali, da bodo dres novomeške Krke spomladi nosili Mario Carević, Dejan Krljanović, Vinko Buden in Jure Balkovec, vodstvo kluba pa je potrdilo še tri novince.


Iz črnomaljske Bele krajine sta prestopila mlada Gregor Žugelj in Žiga Kočevar, ki se je na pripravljalnem obračunu z Medvodami že vpisal med strelce. Žugelj, ki bo povečal konkurenco na levem bočnem položaju, je jeseni v dresu Belokranjcev odigral trinajst tekem, tri nastope manj pa je zbral vezist Kočevar. Tretji novinec pa prihaja iz Hrvaške, gre za 25-letnega Danijela Rašića, ki je bil nazadnje član tretjeligaša Imotskega, pred tem pa igral tudi za Split in Varaždin. Rašić se najbolje znajde na položaju desnega bočnega branilca. Medtem pa je moštvo zapustil še šesti nogometaš in sicer Vedran Ivanković, ki se je moštvu priključil konec septembra in v tem času odigral štirinajst tekem.

Novomeščane sicer danes čaka četrta pripravljalna tekma, v Zagrebu se bodo pomerili z drugoligašem Interjem iz Zaprešića.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…