V novomeški Krki so po petih odhodih naznanili tudi prvega novinca. Dres Novomeščanov bo v spomladanskem delu sezone nosil nekdanji član Hajduka Mario Carević.


31-letni Dalmatinec se je nogometno uveljavil v dresu Hajduka, kjer je v dveh obdobjih zbral 119 ligaških nastopov in se veselil enajstih zadetkov. V nadaljevanju kariere je vezist, čigar levica je poskrbela za kar nekaj lepih zadetkov iz razdalje, nosil dres Al Ittihada in Stuttgarta, v dresu katerih ni zbral kaj prida minut. Več sreče je imel v Belgije, kjer je branil barve Lokerena in Kortrijka, bil vmes na posoji pri Maccabiju iz Petah Tikva, jeseni pa je bil po razhodu s Kortrijkom brez kluba, čeprav so ga nekateri hrvaški mediji povezovali s prestopom v vrste RNK Splita in Osijeka. Carević je leta 2003 proti Makedoniji zbral tudi sedem minut v dresu članske reprezentance Hrvaške.

Kot smo že poročali, so se po odhodu športnega direktorja Saše Udovića, ki je odšel v ljubljansko Olimpijo, pri Krki razšli s Klemnom Medvedom, Miroslavom Radulovićem, Luko Volaričem, Domnom Božjakom in Adnanom Bešićem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pred novo sezono Prve lige Telemach sprememba pri vrhu “Rumenih”

Potem ko je Metej Podlogar ekipo v pretekli sezoni popeljal do 7. mesta je vodstvo kluba z…