Nogometaši novomeške Krke so še deveto pripravljalno srečanje v letošnjih pripravah. Potem ko so Dolenjci pred dnevi gostovali pri Krškem, so se danes popoldne pomerili še z enim drugoligašem Šenčurjem.


Trener Adnan Zildžović je priložnost namenil nogometašem, ki so na prejšnjih obračunih igrali manj, zaigralo pa je tudi nekaj kadetov, kar so Gorenjci izkoristili in celo povedli. V nadaljevanju prvega polčasa sta priložnosti Krke zapravila Kočevar in Kramarič, a so Novomeščani do odmora le uspeli izničiti prednost Šenčurjanov, saj je po podaji iz kota z glavo zadel Dežmar. V drugem polčasu je Zildžović v igro poslal šest mladcev, ki igrajo za mladinsko oziroma kadetsko moštvo, kar pa se pri igri Krke ni kaj prida poznalo, saj so dokazovanja željni nogometaši prevzeli pobudo in štirikrat zatresli mrežo gostov. Med strelce so se vpisali Dimitrovski in v zaključku obračuna v razmiku nekaj minut še Novak, Kastrevec, Balkovec. Naslednji nasprotnik Krke bo prihodnjo sredo vodilno moštvo 2. SNL Roltek Dob.

NK KRKA 5:1 ŠENČUR
Strelci: Dežmar (31), Dimitrovski (56), Novak (86), Kastrevec (87), Balkovec (89); Levstek (12)

Za Krko so igrali:
Krka: Vidergar, Mojstrović, Žugelj, Balkovec, Dežmar, Dimitrovski, Kramar, Pavić, Kočevar, Perić, Kramarič. Igrali so še: Levak, Založnik, Malnar, Kastrevec, Trščinar, Novak. Trener: Adnan Zildžović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
  • Kapetan Olimpije z novim agentom

    Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …
  • Derbi kroga s prijateljskim izidom

    V derbiju 10. kroga Prve lige Telemach smo lahko v Stožicah spremljali obračun med tretjeu…
  • Niz je prekinjen!

    V četrtkovem popoldnevu sta se v Ljudskem Vrtu udarili ekipi Maribora in Radomelj. Obe z n…
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kapetan Olimpije z novim agentom

Po tem, ko je dobre igre s prejšnje sezone nadaljeval tudi v evropskem poletju si je Timi …