Krka bo v prihodnji sezoni po skoraj dveh desetletjih znova zaigrala v prvoligaški konkurenci, zato se nogometaši pod vodstvom trenerja Borivoja Lučića že pripravljajo na nove izzive. Dela pa se je lotila tudi uprava kluba s športnim direktorjem Sašom Udovićem, ki je že pripeljal dva novinca, pravzaprav je novinec le Amer Krcić, medtem, ko je Miroslav Radulović povratnik v ekipi Krke.


Amer Krcić je v minuli sezoni skupaj z nogometašem Zavrča Josipom Golubarjem s trinajstimi zadetki osvojil naziv najboljšega strelca 2. SNL, v prihodnji sezoni pa se bo preizkušal v moštvu Novomeščanov. Kranjčan sicer že ima nekaj izkušenj z igranjem med prvoligaši, saj je bil 24-letni ofenzivni vezist, ki lahko igra tudi v napadu, štiri sezone član Domžal, v dresu katerih je zbral 57 nastopov in se štirikrat tudi vpisal med strelce.

Miroslav Radulović ima v Prvi Ligi še bogatejše izkušnje, saj je v dresu Kopra in Celja v petih sezonah odigral 76 tekem. Bočni branilec je bil sicer član Krke tudi lani, ko je v jesenskem delu sezone zbral šest nastopov, nato pa prenehal z aktivnim igranjem nogometa. Igranje v Prvi Ligi pa je kot kaže v otroku novomeškega kluba zopet prebudilo željo po igranju nogometa.

Novomeščani se bodo prvič predstavili v sredo ob 18. uri, ko na stadionu Portoval gostijo nogometaše Crvene zvezde.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura predstavlja novega trenerja

V pisarnah Fazanerije so tudi uradno potrdili namigovanja medijev, da je zgodba Vladimirja…