Čeprav smo zakorakali že globoko v pomladanski del sezone, z jutrišnjimi in nedeljskimi tekmami pa se zaključuje tudi tretja četrtina prvenstva, so v Krškem svoji zasedbi z današnjo registracijo dodali še enega novinca.


Posavcem, ki so po menjavi trenerja ugnali Radomlje in Koper, se je pridružil 27-letni srbski branilec Ivan Kostić. Gre za nekdanjega člana beograjskega Rada, Mladosti Lučani, Banata Zrenjanina, Napredka in drugih srbskih klubov, ki je nazadnje igral v Bosni in Hercegovini. Najprej je bil član Borca Banjaluke, pred letom in pol je prestopil v tuzlansko Slobodo, s katero se je razšel pozimi in poskrbel za pravo limonado, saj so ga kot svojega člana že napovedali pri sarajevskem Željezničarju, v Tuzli pa so medtem trdili, da z njimi še ni prekinil pogodbe.

Na koncu se kljub dejstvu, da je s klubom, ki domuje na Grbavici, v dobrem mesecu opravil nekaj treningov, ni pridružil Željezničarju, zdaj pa je postal član Krškega, a bo v obrambi slednjega zaigral, ko bo prejel delovno dovoljenje.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najvišja kazen v minulem krogu pripadla Mariborčanom

Boštjan Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po odigranem 19. krogu P…