V Krškem smo videli zgolj enega od štirih remijev 35. kroga Prve lige Telekom Slovenije. Domačini so z golom Kramariča povedli že v prvem polčasu, toda Koprčani so do izenačenje prišli takoj po premoru, ko je Krajcer žogo pospravil v lastno mrežo. Krčani se še držijo osmega mesta, ki prinaša neposredni obstanek med prvoligaši.


“Za nami je težka tekma, fizično in psihično smo bili utrujeni, ampak fantje so dali vse od sebe in jim nimam kaj za zameriti. Na koncu bi lahko povedli, toda tudi nasprotnik je imel nekaj priložnosti. Zadovoljni smo s točko, ki nas še vedno uvršča na osmo mesto in imamo tako še vedno upanje, da sezono zaključimo brez kvalifikacij,” je bil zadovoljen trener Krškega Rok Zorko, ki se zaveda pomembnosti točke v boju za izognitev dodatnim kvalifikacijam.

“Ko pogledaš celo tekmo, bi se lahko zgodilo marsikaj. Žal mi je za prvih 25 minut, ko bi morali že voditi za dva gola razlike. Vseeno smo se dobro pobrali in ob polčasu nismo zaostajali že za dva gola. Drugi polčas smo videli igro protinapada na protinapad, česar ne maram. Izgubili smo kontrolo nad tekmo,” so bile besede Igorja Pamića po točki na zahtevnem gostovanju, v sklopu katerega si je tudi sam močno želel zmage, ki pa kljub vsemu ne bi podaljšala upov na evropsko vozovnico.

Je pa Pamić ob tem udaril tudi po varovancih, saj ni bil zadovoljen z odnosom nekaterih do kluba. “Prvič javno povem, da nekateri igralci igrajo zgolj zase in ne za klub. To je moja težava ter težava kluba. Vseeno pa sem vesel, da sem trener tega kluba, vendar bodo morali nekateri igralci spremeniti odnos, če želijo igrati nogomet profesionalno ter pomagati klubu in ekipi,” je bil odkrit istrski hrust. Omenjene težave so verjetno prav posledica t.i. agencijskih igralcev in mnogih tujcev v ekipi, ki ne najdejo skupnega jezika v igri in na igrišču.

Najboljši posameznik skozi celotno sezono Kopra je bil zagotovo Senijad Ibričić, ki je predvsem spomladi ekipo vodil na igrišču ter imel precej zaslug za veliko osvojenih točk. “Hoteli smo zmago, imeli smo nekaj priložnosti za zmago. Toda vedeli smo tudi, da se ekipa Krškega bori za obstanek in da nas čaka težka tekma. Po mojem mnenju je rezultat 1:1 najbolj realen,” je dejal nekdanji bosanski reprezentant, ki je videl odprto tekmo z obeh strani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Denis Vöröš
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Derbi dneva v Kopru ni prinesel zadetkov

Visokoleteči Muraši so se v 18. krogu Prve Lige Telemach podali na slovensko obalo, kjer s…