Več ali manj je očitno, da bo ljubljanska Olimpija v januarskem prestopnem roku doživela kar nekaj sprememb. To so zmaji na klubski spletni strani potrdili že pred dnevi, ko se je z zeleno-belim razšel Filip Valenčič, ki pa ni zadnji mož na izhodnih vratih kluba.


Zmajevo gnezdo bi utegnil v zimskem prestopnem roku zapustiti Boban Jović. V minulih dneh so se namreč znova pojavila namigovanja, da ga želi v svoje vrste zvabiti mariborski športni direktor Zlatko Zahovič, za 23-letnega Celjana pa zanimanje vlada tudi v tujini. Že pred tedni so nekateri mediji poročali o tem, da se za nekdanjega člana Aluminija in Šampiona zanima poljski prvoligaš, očitno pa je to kar krakovska Wisla, ki je s štirinajstimi državnimi naslovi ob Gorniku najuspešnejši poljski klub. Joviću pogodba z ljubljanskim prvoligašem, katerega član je že šesto leto, poteče s koncem sezone. Olimpija ima tako le še januarja časa, da s prodajo zasluži vsaj nekaj malega, Wisla, ki po devetnajstih krogih zaseda četrto mesto ligaške razpredelnice, pa ga želi po poročanju poljskih medijev v svoje vrste zvabiti že pozimi, prestop pa naj bi bil že blizu realizacije, tako trdijo Poljaki.

Jović je sicer v petih letih v dresu Olimpije odigral točno 150 ligaških tekem, na katerih je dosegel deset zadetkov. V letošnji sezoni, ko je štirikrat podal za zadetke soigralcev, je izpustil vsega eno tekmo.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Želeli so si Mudrinskega, pripeljali bodo Matka

V taboru celjskega prvoligaša so letošnjo sezono začeli precej medlo in šele včeraj, v pet…