Obetavni vratar Matic Kotnik je s celjskim prvoligašem podpisal novo pogodbo. Zdajšnja bi se mu namreč iztekla s koncem aktualne sezone, zato so v vodstvu celjskega kluba hitro zavihali rokave in 23-letnim Korošcem podaljšali sodelovanje.


Kotnik se je v lanski sezoni dokončno uveljavil v dresu Celja, saj je med vratnicama stal na vseh 36 prvenstvenih tekmah in kar enajstkrat zaklenil svoja vrata. Tudi odlične predstave mladega vratarja so bile podlaga za odlično peto mesto in uvrstitev v finale pokalnega tekmovanja, Kotnika pa smo tudi na našem portalu uvrstili v enajsterico pomladi. Ob podpisu nove pogodbe, razumljivo, ni skrival zadovoljstva, za uradno spletno stran celjskega kluba pa je povedal: “Zelo sem vesel novega podpisa. Na hitro smo se dogovorili. V celjskem klubu se resnično vsi trudijo in vsi super delajo, zato ni bilo nikakršnih dvomov. Tukaj se počutim odlično. Verjamem, da lahko še precej napredujem. Nova pogodba in novo dokazovanje… To bo prava odskočna deska za naprej.”

Kotnika, ki je tudi letos mrežo trikrat že ohranil nedotaknjeno, že v sobota čaka nova težka preizkušnja, saj v celjski Areni Petrol gostujejo neugodni Koprčani.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Znan je začetek nove sezone

Znan je potek ter urnik za novo sezono klubskega nogometnega tekmovanja v Sloveniji. Prvi …