Vodstvo domžalskega prvoligaša je po Benjaminu Morelu in Zeniju Husmaniju sodelovanje podaljšalo še z dvema stebroma obrambe, Urošem Korunom in Nejcom Skubicem. Dvojcu bi se dogovor s klubom iztekel po koncu spomladanskega dela sezone, zato športni direktor Matej Oražem ni okleval pri sklenitvi novega dogovora.


“Nejc Skubic je kapetan naše ekipe in temeljni kamen naših uspehov v letošnji sezoni. Njegove izkušnje, volja in borbenost so nepogrešljive kvalitete, ki jih iščemo v vsakem igralcu. Za vse mlajše igralce je izjemen zgled in zelo smo veseli, da bomo še naprej uspešno sodelovali,” je o podaljšanju dogovora z Nejcem Skubicem za klubsko spletno stran dejal že omenjeni športni direktor rumeno-modrih. Skubic, ki je v dveh letih za Domžale odigral že 98 tekem in se prebil tudi do kapetanskega traka, bo z novo pogodbo član vodilnega moštva državnega prvenstva predvidoma vse do konca sezone 2017/18. Ob boku kapetana Skubica bo tudi v nadaljevanju igral Uroš Korun, ki je jeseni vseh 20 tekem državnega prvenstva odigral v celoti. Nekdanji član Rudarja in Celja je poleti s klubom podpisal enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za dodatno  sezono, kar je vodstvo kluba izkoristilo že sedaj in z aktiviranjem le-tega poskrbelo, da bo 27-letni branilec ob Kamniški Bistrici igral vse do konca prihodnje sezone.

Vodstvo kluba bo imelo med zimskim premorom še nekaj dela s podaljševanjem dogovorov, saj pogodbe potečejo Sashi Aneffu, Dejanu Miliću, Aleksu Pihlerju, Tadeju Remsu, Goranu Vuku in tudi Joshui Parkerju, ki pa je po pisanju srbskih medijev blizu prestopa v Crvene zvezde. Aladinu Šišiću pogodba poteče že z začetkom prihodnjega leta.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

PCT pogoj “odgnal” celjske navijače

Celjski grofje, navijaška skupina NK Celje je preko svoje FB strani sporočila, da ne bo pr…