Vodstvo domžalskega prvoligaša je po Benjaminu Morelu in Zeniju Husmaniju sodelovanje podaljšalo še z dvema stebroma obrambe, Urošem Korunom in Nejcom Skubicem. Dvojcu bi se dogovor s klubom iztekel po koncu spomladanskega dela sezone, zato športni direktor Matej Oražem ni okleval pri sklenitvi novega dogovora.


“Nejc Skubic je kapetan naše ekipe in temeljni kamen naših uspehov v letošnji sezoni. Njegove izkušnje, volja in borbenost so nepogrešljive kvalitete, ki jih iščemo v vsakem igralcu. Za vse mlajše igralce je izjemen zgled in zelo smo veseli, da bomo še naprej uspešno sodelovali,” je o podaljšanju dogovora z Nejcem Skubicem za klubsko spletno stran dejal že omenjeni športni direktor rumeno-modrih. Skubic, ki je v dveh letih za Domžale odigral že 98 tekem in se prebil tudi do kapetanskega traka, bo z novo pogodbo član vodilnega moštva državnega prvenstva predvidoma vse do konca sezone 2017/18. Ob boku kapetana Skubica bo tudi v nadaljevanju igral Uroš Korun, ki je jeseni vseh 20 tekem državnega prvenstva odigral v celoti. Nekdanji član Rudarja in Celja je poleti s klubom podpisal enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za dodatno  sezono, kar je vodstvo kluba izkoristilo že sedaj in z aktiviranjem le-tega poskrbelo, da bo 27-letni branilec ob Kamniški Bistrici igral vse do konca prihodnje sezone.

Vodstvo kluba bo imelo med zimskim premorom še nekaj dela s podaljševanjem dogovorov, saj pogodbe potečejo Sashi Aneffu, Dejanu Miliću, Aleksu Pihlerju, Tadeju Remsu, Goranu Vuku in tudi Joshui Parkerju, ki pa je po pisanju srbskih medijev blizu prestopa v Crvene zvezde. Aladinu Šišiću pogodba poteče že z začetkom prihodnjega leta.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Tresel v Premier ligi, sedaj pa bil blizu prestopa v Maribor

Maribor se je že v preteklosti zatekal (oziroma je vsaj poskusil) s posojami nogometašev i…