Že v zaključku septembra smo poročali, da Luka Koper ostaja generalni sponzor koprskega prvoligaša. Danes ta obe vpleteni strani v prostorih stadiona Bonifika podpisali novo, petletno sponzorsko pogodbo.


Luka Koper je bila generalni sponzor koprskega kluba že zadnjih pet let, zvestoba pa se bo kot kaže podaljšala na celotno desetletje, čeprav je vodstvo Luke v novo pogodbo vključilo tudi nekatere varovalke, ki podjetju omogočajo predčasen odstop od pogodbe. Predsednik uprave Luka Koper, Gašpar Gašpar Mišić, ki sta mu Ivica Guberac in Miroslav Ćovilo podarila tudi dres s številko 11, je podpis pogodbe pospremil z naslednjimi besedami: “Vsak vlak potrebuje lokomotivo in tudi koprska nogometna mladež potrebuje vzornike in motive, ki jih bodo gnali naprej.”

V rokudveh tednov bodo v klubu sklicali tudi skupščino, na kateri se bo oblikovala nova uprava, saj je dosedanji predsednik kluba Andrej Poljšak, junija s tega mesta odstopil. Klub je v zadnjih mesecih vodil dosedanji podpredsednik Anto Guberac.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mariborčani v soboto računajo na podporo s tribun

Nogometaši Maribora bodo v soboto v Ljudskem vrtu, kot kaže, Domžale gostili pred lepo zas…