Čeprav se v koprskem prvoligašu radi pohvalijo, da imajo v domači Bonifiki na voljo najboljše pogoje med slovenskimi klubi, bo četa trenerja Slavka Matića v sklopu priprav na nadaljevanje še drugič zapustila domače kraje. Kanarčki oziroma po spremembi grba očitno kozlički, so se po včerajšnji skupščini še drugič odpravili v Medulin.


“V Medulinu nas čaka sklepni del fizičnih priprav, nakar sledi osvežitev ekipe in priprave na prvi pomladanski krog, kakor tudi za vse preostale tekme. V Medulinu smo imeli odlične pogoje za delo, kar je razlog, da se vračamo tja. Zagotovo bomo odigrali tudi eno pripravljalno srečanje, vendar termina za zdaj še ne moremo razkriti, sploh pa ne želimo govoriti vnaprej, saj vselej obstaja možnost, da se tekma odpove. Na priprave odhajajo vsi nogometaši, vsi so zdravi, kar je najpomembneje. Trdo so garali in delali kakovostno, bili so disciplinirani in marljivi. Pričakujemo, da bodo v Medulinu vse, kar smo delali do sedaj, še nadgradijo,” je pred kamero občinskega portala dejal trener Slavko Matić, ki pa pod “vse nogometaše” že nekaj časa ne šteje Daliborja Radujko. Nekdanji nogometaš Olimpije in Rudarja, ki se je pred začetkom sezone vrnil v staro jato, s članskim moštvom ni odpotoval že na januarske priprave v Medulin, tako je ostalo tudi tokrat, saj izkušeni vezist trenira z mladinskim moštvom, poroča neuradna spletna stran koprskega kluba.

Odločitev za vnovičen odhod v hrvaško Istro glede na številne kadrovske spremembe ni presenetljiva, saj bo koprska zasedba v nadaljevanje sezone krenila s praktično novim moštvom. Na Bonifiko se je preselila osemnajsterica nogometašev, a je Jacobo pred dnevi že zapustil koprske vrste. “Kar zadeva uigravanja ekipe, pa imamo za to še dovolj časa in prav čas je tisti, ki ga potrebujemo. Trenutno je najpomembnejše, da smo skupaj, da se igralci med seboj še bolje spoznajo in da oblikujemo homogeno ekipo, ki se bo lahko zoperstavila vsem slovenskim ekipam,” je poudaril nekdanji strateg Zavrča.

Dober teden pred nadaljevanjem državnega prvenstva pa bodo Koprčani odpotovali še na Malto, v sklopu štiridnevnih priprav bodo na sredozemskem otočku odigrali tudi pripravljalno srečanje z norveškim Aalesundom, še poroča nk-koper.si

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…