Mariborčani so včeraj opravili z uvodnima treningoma priprav na spomladanski del sezone, iz tabora najbližjih zasledovalcev pa so medtem sporočili, da s treningi za nadaljevanje sezone pričenjajo čez dobrih deset dni, prvič se bodo zbrali v torek, 14. januarja.


“Kanarčki” bodo večji del treningov opravili v domačem okolju, varovance trenerja Rodolfa Vanolija pa čaka tudi nekaj zanimivih in napornih pripravljalnih preizkušenj. Uvodoma bodo Koprčani gostovali na Hrvaškem, kjer se bodo pomerili z bližnjima prvoligašema, Rijeko in puljsko Istro. Na koprski Bonifiki bo gostovala tudi Crvena zvezda, ki bo del svojih priprav opravila tudi v slovenskem Primorju, lahko pa se zgodi, da bodo na Bonifiki gostovali tudi mestni tekmeci rdeče-belih, a obračun s Partizanom še ni dokončno potrjen. Sredi februarja bodo Koprčani gostovali tudi na odprtju izolskega stadiona, na domačem igrišču pa se bodo vmes pomerili še s Krškim in Triglavom, dva termina pa sta zaenkrat še nezasedena.

V koprskem taboru iščejo tudi nekaj okrepitev za nadaljevanje sezone, saj iščejo zamenjavo za poškodovanega vratarja Igorja Nenezića, ravno tako pa bi prav prišel tudi kakšen robustnejši napadalec.

Seznam pripravljalnih tekem:
Rijeka – Luka Koper (Reka, 29. januar)
Istra 1961 – Luka Koper (Pulj, 1. februar)
Luka Koper – Krško (Koper, 5. februar)
Luka Koper – Crvena zvezda (Koper, 8. februar)
Luka Koper – Triglav (Koper, 12. februar)
Izola* – Luka Koper (Izola, 16. februar)
Luka Koper – Partizan (Koper, 23. februar – srečanje še ni dokončno potrjeno)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Aluminij prizadejal drugi poraz Koprčanom, ki so s tekmo manj zdrsnili z vrha lestvice

Predzadnja tekma 10. kroga Prve lige Telemach je potekala v Kopru, kjer je pri trenutno vo…