Mariborčani so včeraj opravili z uvodnima treningoma priprav na spomladanski del sezone, iz tabora najbližjih zasledovalcev pa so medtem sporočili, da s treningi za nadaljevanje sezone pričenjajo čez dobrih deset dni, prvič se bodo zbrali v torek, 14. januarja.


“Kanarčki” bodo večji del treningov opravili v domačem okolju, varovance trenerja Rodolfa Vanolija pa čaka tudi nekaj zanimivih in napornih pripravljalnih preizkušenj. Uvodoma bodo Koprčani gostovali na Hrvaškem, kjer se bodo pomerili z bližnjima prvoligašema, Rijeko in puljsko Istro. Na koprski Bonifiki bo gostovala tudi Crvena zvezda, ki bo del svojih priprav opravila tudi v slovenskem Primorju, lahko pa se zgodi, da bodo na Bonifiki gostovali tudi mestni tekmeci rdeče-belih, a obračun s Partizanom še ni dokončno potrjen. Sredi februarja bodo Koprčani gostovali tudi na odprtju izolskega stadiona, na domačem igrišču pa se bodo vmes pomerili še s Krškim in Triglavom, dva termina pa sta zaenkrat še nezasedena.

V koprskem taboru iščejo tudi nekaj okrepitev za nadaljevanje sezone, saj iščejo zamenjavo za poškodovanega vratarja Igorja Nenezića, ravno tako pa bi prav prišel tudi kakšen robustnejši napadalec.

Seznam pripravljalnih tekem:
Rijeka – Luka Koper (Reka, 29. januar)
Istra 1961 – Luka Koper (Pulj, 1. februar)
Luka Koper – Krško (Koper, 5. februar)
Luka Koper – Crvena zvezda (Koper, 8. februar)
Luka Koper – Triglav (Koper, 12. februar)
Izola* – Luka Koper (Izola, 16. februar)
Luka Koper – Partizan (Koper, 23. februar – srečanje še ni dokončno potrjeno)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Maribor najavil pritožbo

V štajerski prestolnici so se odzvali na odločitev disciplinskega sodnika NZS in na kazen,…