Nogometaši Luke Koper so se odigrali tretjo pripravljalno srečanje v pripravah na spomladanski del sezone, po dveh obračunih z Rijeko in Istro so se pomerili s slovensko ekipo, “kanarčkom” so se zoperstavili nogometaši Krškega.


Koprčani so obračun pričakovano obrnili v svojo korist in ga dobili z 4:0, v vsakem polčasu pa zabili po dva zadetka. Povedli so hitro, po osmih minutah igre, ko je po predložku Pilčića z glavo zadel novinec Nukić, drugič pa se je mreža Posavcev zatresla v zaključku polčasa, ko je zadel Pučko, ki je po prodoru z diagonalnim strelom iz desne strani kazenskega prostora povišal na 2:o, znova pa se je v vlogi asistenta izkazal Pilčić. Strateg Kopra Rodolfo Vanoli je po dobri uri igre zamenjal celotno enajsterico, do konca obračuna pa sta zadela še povratnik Štromajer, ki je zadel po globinski podaji, in Ćovilo, ki je v sodnikovem podaljšku zadel z glavo. Naslednji nasprotnik Koprčanov bo v soboto Crvena zvezda, Krčani pa se bodo ravno tako v soboto pomerili s hrvaškim tretjeligašem Bistro.

LUKA KOPER 4:0 KRŠKO
Nukić, Pučko, Štromajer, Ćovilo
Luka Koper: Hasić (Adam), Gregorič, Andrejašić, Hadžić, Žibert, Palčič, Pučko, Lotrič, Štulac, Pilčić, Nukić.  Od 60. minute: Simčič, Reja, Šme, Guberac, Blažič, Halilović, Ćovilo, Arčon, Galešić, Ivetić, Črnigoj, Štromajer. Trener: Rodolfo Vanoli.
Krško: Zalokar, Jakolič, Petric, Sikošek, Kržan, Drnovšek, Kožar, Smukovič, Vrčko, Stajev, Dvorančič. Igrali so še: Levičar, Ribič, Babnik J., Babnik G., Turk, Lokar, Bučar. Trener: Tomaž Petrović.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

V Celju hitijo z evropskimi pripravami

Na stadionu Z’dežele je kljub koncu tekmovalne sezone zelo živahno. Po zadnji tekmi so gra…