Prenovljena zasedba koprskega prvoligaša se je pred dnevi še drugič letos odpravila v hrvaški Medulin. Na jugu istrskega polotoka bodo kozlički jutri odigrali tudi šesto pripravljalno srečanje, prvo po skorajda treh tednih, ko so na Bonifiki izgubili z beograjsko Crveno zvezdo.


Jutrišnji nasprotnik, srečanje se bo pričelo ob 16. uri, bo banjaluški Borac. “Najpomembneje je, da smo skupaj in da se fantje v kratkem času čimbolje spoznajo. V soboto nas čaka tekma z banjaluškim Borcem. Tekma bo priložnost, da preizkusimo storjeno v dosedanjem času in da priložnost dobijo igralci, ki do sedaj še niso igrali, kot je recimo Jony. Vse kar smo si zadali do sedaj, gre po načrtu,” pred obračunom z Borcem, ki bo v nadaljevanje bosansko-hercegovskega prvenstva krenil s šele dvanajstega mesta, poudarja koprski strateg Slavko Matić

Kot smo že poročali, Koprčane po vrnitvi z Meduline čaka nova selitev, saj bodo v četrtek odpotovali na Malto. “Imamo načrt dela, po katerem delamo. V nedeljo eno skupino čaka prost dan, druga pa bo trenirala, prav tako bodo prost dan imeli tudi ob povratku v Koper. Nato se selimo na Malto, kjer bomo tri nepolne dni, opravili največ dva treninga in odigrali tekmo z norveškim prvoligašem Aalesundom, ki bo služila kot generalka pred prvim pomladanskim krogom,” je še dodal Matić.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kaj se dogaja v zadnje uvrščenemu klubu Prve lige Telemach?

NK Tabor Sežana v letošnji sezoni nikakor ne najde recepta za zmage. Česnjice so po deseti…