Nekateri bodo ostali doma, spet drugi si bodo privoščili priprave v tujini. Za Domžalčane in Mariborčane je že jasno, da bodo pomemben del priprav opravili v Turčiji, o pripravljalnem obdobju Olimpije je zdaj še bore malo znanega, odhod na Hrvaško pa so že potrdili Celjani in Velenjčani, očitno pa se bodo v hrvaško Istro odpravili tudi Zavrčani.


Za razliko od minulih dveh let, ko so Haložani sodelovali na Istria Winter Cup, ki ga organizirajo v Novigradu in Umagu, bodo Zavrčani letos odpotovali južneje, v Medulin, ki bo drugič zapored gostil turnir Arena Cup, na katerem je lansko leto sodelovala ekipa Maribora B. Letos bo zasedba v Medulina še močnejša kot lani, saj bo na turnirju sodelovalo osem prvoligaških klubov. Prvo ligo Telekom Slovenije bosta zastopala kar dva kluba, ob Zavrču še Koper. Ob slovenskem dvojcu bodo na turnirju, ki bo potekal med 14. in 24. januarjem, sodelovali še avstrijski Altach, češke Teplice, hrvaški Slaven Belupo, Lokomotiva Zagreb in Inter Zaprešić ter romunska Viitorul Constanta, ki jo vodi sloviti George Hagi. Ob tem so istrski mediji sicer zapisali, da Zavrč kljub dejstvu, da je že vplačal začetno akontacijo, včeraj dopoldne pred žrebom še ni potrdil dokončne udeležbe.

Zavrčani se bodo merili v skupini z Lokomotivo, Altachom in Teplicami, Koprčane pa čaka boj z Interjem, Slavenom in Viitorulom.

Spored skupinskega dela turnirja:
14. januar (Medulin): ZAVRČ – ALTACH
17. januar (Medulin): ZAVRČ – TEPLICE
20. januar (Medulin): ZAVRČ – LOKOMOTIVA
15. januar (Medulin): LUKA KOPER – SLAVEN BELUPO
18. januar (Medulin): LUKA KOPER – INTER ZAPREŠIĆ
21. januar (Medulin): LUKA KOPER – VIITORUL

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zvezda 11. kroga PLT: Kotnik, Kronaveter ali Pedro?

Zaključil se je 11. krog Prve lige Telemach, zato smo izbrali 3 igralce, ki so najbolj nav…