Koprčani in Kranjčani bodo reprezentančni premor izkoristili za pripravljalna obračuna in tudi na ta način vzdrževali formo in pripravljenost.


Koprčani bodo gostovali v Vidmu, kjer se bodo pomerili s članom Serie A Udinesejem, ki po dvanajstih krogih prvenstva s trinajstimi točkami zasedaj dvanajsto mesto. Trener kanarčkov, Rodolfo Vanoli, ki je pred leti že služboval v mladinskem pogonu videmskega kluba, bo sicer računal na nekoliko oslabljeno zasedbo, saj je selektor mlade reprezentance, Tomaž Kavčič, za obračun z Rusijo in Bolgarijo vpoklical kar šest članov zasedbe iz Bonifike, kjer bo odigrana tudi tekma z Rusi. Koper se bo Udinesejem udaril v soboto, ob 15:30.

Prav tako v soboto, se bodo na gostovanje izven slovenskih meja odpravili tudi Kranjčani, ki bodo v bližini Celovca, na igrišču v Pokrčah/Poggersdorfu. odigrali prijateljsko srečanje z ekipo Wolfsberger. Edini koroški prvoligaš, ki drugo leto nastopa med avstrijsko elito, je v lanski sezoni za točko zgrešil preboj v kvalikacije Evropske lige, letos pa  petnajstih krogih s petnajstimi točkami zaseda sedmo mesto prvenstvene lestvice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Remi na tekmi spodnjega dela lestvice

Danes sta se ob 17.30 uri pomerili ekipi, ki zasedata zadnji dve mesti v elitni Prvi ligi …