Koprčani in Kranjčani bodo reprezentančni premor izkoristili za pripravljalna obračuna in tudi na ta način vzdrževali formo in pripravljenost.


Koprčani bodo gostovali v Vidmu, kjer se bodo pomerili s članom Serie A Udinesejem, ki po dvanajstih krogih prvenstva s trinajstimi točkami zasedaj dvanajsto mesto. Trener kanarčkov, Rodolfo Vanoli, ki je pred leti že služboval v mladinskem pogonu videmskega kluba, bo sicer računal na nekoliko oslabljeno zasedbo, saj je selektor mlade reprezentance, Tomaž Kavčič, za obračun z Rusijo in Bolgarijo vpoklical kar šest članov zasedbe iz Bonifike, kjer bo odigrana tudi tekma z Rusi. Koper se bo Udinesejem udaril v soboto, ob 15:30.

Prav tako v soboto, se bodo na gostovanje izven slovenskih meja odpravili tudi Kranjčani, ki bodo v bližini Celovca, na igrišču v Pokrčah/Poggersdorfu. odigrali prijateljsko srečanje z ekipo Wolfsberger. Edini koroški prvoligaš, ki drugo leto nastopa med avstrijsko elito, je v lanski sezoni za točko zgrešil preboj v kvalikacije Evropske lige, letos pa  petnajstih krogih s petnajstimi točkami zaseda sedmo mesto prvenstvene lestvice.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Sešlar: “Lagal bi, če bi rekel, da nisem komaj čakal na to priložnost”

Iz knežjega mesta so danes sporočili, da Agron Šalja zapušča mesto glavnega trenerja člans…