S pripravami počasi zaključujejo tudi v koprskem taboru, kjer so lahko pred začetkom spomladanskega dela sezone izredno zadovoljni z izhodiščnim položajem, saj moštvo trenerja Rodolfa Vanolija zaseda drugo mesto na lestvici.


Kanarčki so se včeraj popoldne pomerili z Jadranom iz Dekanov, v katerem sicer igra nekaj perspektivnih mladcev koprskega prvoligaša, in ga po trdem boju premagali z izidom 2:1. Koper je v vodstvo prešel že v 4. minuti, ko se je med strelce znova vpisal Pilčić, a so Koprčani v nadaljevanju malce popustili, kar so Dekančani izkoristili in z zadetkom Vatovca izničili prednost. V drugem delu srečanja so Koprčani zaigrali bolje in po nekaj obetavnih akcijah pred koncem srečanja z zadetkom Nukića prišli do zmage. Koprčani bodo zadnje pripravljalno srečanje odigrali v soboto, ko se bodo pomerili z vodilnim drugoligašem iz Doba.

LUKA KOPER 2:1 JADRAN DEKANI
Pilčić (4), Nukić (84); Vatovec (32)

Luka Koper: Hasić, Andrejašič, Gregorič, Posavec, Arčon, Mršič, Žibert, Štulac, Pučko, Pilčić, Štomajer. Igrali so še: Simčič, Šme, Halilovič, Hadžič, M. Palčič, Guberac, Čovilo, Črnigoj, Ivetić, Galešić, Nukić.
Jadran Dekani: Adam, Vatovec, Novak, G. Ščulac, Gavrić, Naum, Šop, J. Palčič, Faton, Smrtnik, Lekič. Igrali so še: Jerman, Grdina, Terčič, Bržan, Krivičič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga zahod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Brez tekme tudi v Celju

Sedemnajsti krog Prve lige Telemach krojijo težavne vremenske razmere. Uvodna tekma med Ro…