S pripravami počasi zaključujejo tudi v koprskem taboru, kjer so lahko pred začetkom spomladanskega dela sezone izredno zadovoljni z izhodiščnim položajem, saj moštvo trenerja Rodolfa Vanolija zaseda drugo mesto na lestvici.


Kanarčki so se včeraj popoldne pomerili z Jadranom iz Dekanov, v katerem sicer igra nekaj perspektivnih mladcev koprskega prvoligaša, in ga po trdem boju premagali z izidom 2:1. Koper je v vodstvo prešel že v 4. minuti, ko se je med strelce znova vpisal Pilčić, a so Koprčani v nadaljevanju malce popustili, kar so Dekančani izkoristili in z zadetkom Vatovca izničili prednost. V drugem delu srečanja so Koprčani zaigrali bolje in po nekaj obetavnih akcijah pred koncem srečanja z zadetkom Nukića prišli do zmage. Koprčani bodo zadnje pripravljalno srečanje odigrali v soboto, ko se bodo pomerili z vodilnim drugoligašem iz Doba.

LUKA KOPER 2:1 JADRAN DEKANI
Pilčić (4), Nukić (84); Vatovec (32)

Luka Koper: Hasić, Andrejašič, Gregorič, Posavec, Arčon, Mršič, Žibert, Štulac, Pučko, Pilčić, Štomajer. Igrali so še: Simčič, Šme, Halilovič, Hadžič, M. Palčič, Guberac, Čovilo, Črnigoj, Ivetić, Galešić, Nukić.
Jadran Dekani: Adam, Vatovec, Novak, G. Ščulac, Gavrić, Naum, Šop, J. Palčič, Faton, Smrtnik, Lekič. Igrali so še: Jerman, Grdina, Terčič, Bržan, Krivičič.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga zahod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Izola predstavila novega trenerja, vodil jo bo nekdanji pomočnik Igorja Biščana

MNK Izola se je pred dnevi razšla s trenerjem Martinom Pregljem, danes pa je njen predsedn…