Podobno kot Zavrčani, so se z drugoligašem pomerili tudi nogometaši velenjskega Rudarja. Knapi do gostovali v Kidričevem, kjer so se pomerili z domačim Aluminijem. Slednji se je dobro upiral in izgubil z minimalno razliko.


Velenjčani so sicer zadeli kar trikrat, a je sodniška ekipa knapom razveljavila kar dva zadetka. V prid Rudarja je tako odločil zadetek Nikole Tolimirja, ki je bil uspešen v drugem polčasu. Trener Jernej Javornik sicer ni mogel računati na kar nekaj pomembnih adutov, saj so srečanje izpustili Leon Črnčič, Aljaž Krefl, Senad Jahić, Dragan Jelić, Nejc Plesec in Gašper Kurež, zato so priložnost dobili tudi nekateri mlajši igralci.

V drugem polčasu se je v golu predstavil Matic Čretnik, ki bo v nadaljevanju opravljal vlogo drugega vratarja, saj ima Matej Radan težave s hrbtom, Michael Lovrec pa je medtem že zapustil velenjske vrste. Čretnik je bil jeseni vratar Krke, pred tem pa je branil barve celjskega Šampiona.

ALUMINIJ KIDRIČEVO 0:1 RUDAR VELENJE
Tolimir
Rudar Velenje: Rozman, Klinar, Kašnik, Džinić, Knezović, Dedić, Tolimir, Babić, Trifković, Firer, Radujko. Igrali so še: Čretnik, Stjepanović, Kocić, Saramati, Bolha, Bukšek, Omerović, Gavranović, Lešnik, Đokić, Mišetić. Trener: Jernej Javornik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Želeli so si Mudrinskega, pripeljali bodo Matka

V taboru celjskega prvoligaša so letošnjo sezono začeli precej medlo in šele včeraj, v pet…