Velenjčani so v nadaljevanje prvenstva krenili s praktično identično člansko zasedbo kot jeseni, knape so zapustili zgolj Mate Eterović, Borivoje Ristić in Amer Krcić, ki se je tik pred nadaljevanjem prvenstva pridružil Radomljam.


Mladinski selekciji sta se ob koncu zimskega prestopnega roka pridružila dva mlada Nigerijca, Akpan Etboy in Ezekiel Lawrence Akpan pa sta z Rudarjem sklenila tudi profesionalni pogodbi. Velenjčanom pa sta se v zimskem prestopnem roku pridružila še dva mlada nogometaša, slovenski javnosti je nekoliko bolj znan Matic Mlakar. 20-letni krilni nogometaš se je pred dnevi razšel s Celjem, zdaj pa bo nekdanji nogometaš Dravinje, ki so ga Celjani v preteklih mesecih posodili Šenčurju in Zarici, igral v sosednjem Velenju.

Vladimir Rnjak ima za razliko od Mlakarja še vedno pravico nastopa v mladinski selekciji, saj gre za branilca rojenega v letu 1999. Srb je bil v domovini član Spartaka Subotice, pred tem je branil barve Radničkega iz Somborja. Dolžine sklenjenih pogodb v Velenju niso razkrili.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Najvišja kazen v minulem krogu pripadla Mariborčanom

Boštjan Jeglič, disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije, je po odigranem 19. krogu P…