Torek so za novo pripravljalno srečanje izkoristili v taboru Rudarja in Zavrča. Velenjčani so na domačem Parkurju gostili sosednje Šmartno 1928 in nadaljevali v slogu minulih tekem, Haložani pa so gostovali pri Rečanih, ki se pripravljajo na srečanje z zagrebškim Dinamom. Moštvo trenerja Matjaža Keka je v tekmi za zaprtimi vrati v mrežo Zavrča pospravilo kar šest zadetkov.


Precej bolje je šlo Velenjčanom, ki so se ravno tako pomerili s tretjeligaškim nasprotnikom. Nasproti je stalo Šmartno 1928, ki se po lanskem izpadu iz drugoligaške konkurence letos bori za obstanek v 3. SNL sever. Knapi so bili znova izjemno učinkoviti, kar tri zadetke v razmaku štirih minut je v mrežo sosedov pospravil Mate Eterović, uspešni pa so bili še Klemen Bolha, David Kašnik, Damjan Trifković, Elvedin Džinić in Anže Pišek.

RIJEKA 6:0 ZAVRČ

RUDAR VELENJE 8:0 ŠMARTNO 1928
Bolha (7′), Kašnik (10′), Trifković (37′), Džinić (57′), Pišek (75′), Eterović (77′, 78′, 80′)
Rudar: Radan, Bevab, Kašnik, Knezović, Kocić, Tolimir, M. Babić (35′ Pišek), Krcić, Grgić, Prašnikar (35′ Trifković), Bolha. Drugi polčas: Čretnik, Bratić (66′ Kurež), Acman, Džinić, Ihbeisheh, Pišek, Trifković, Črnčič, M. Babić, Eterović. Trener: Jernej Javornik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Riera za Athletic: “Opravičilo navijačev. Ne potrebujem ga!”

V obširnem intervjuju za ugledni športni portal “The Athletic” je Albert Riera…