Maribor je v zadnjih šestih tekmovalnih preizkušnjah vknjižil zgolj eno zmago, ob pokalnem porazu v Stožicah pa so vijoličasti še štirikrat remizirali. V praznično obarvanem 29. krogu državnega prvenstva bodo vijoličasti nove točke iskali v Velenju, kjer so se jeseni že opekli, saj so iztržili zgolj točko.


Knapi so se za žilavega tekmeca izkazali tudi v predzadnji jesenski tekmi, ko pa so po številnih zapravljenih priložnostih in golu Luke Zahovića v izdihljajih dvoboja Ljudski vrtu zapuščali poraženi in praznih rok. Tokrat imajo Velenjčani drugačne načrte, pa čeprav so v 14 domačih tekmah iztržili vsega dve zmagi, zadnjo 25. novembra, ko so z goloma v končnici tekmi ugnali zadnjeuvrščene Radomljane.

Tokrat pa bodo Velenjčani v lovu na novo domačo zmago računali tudi na pomoč gasilcev, ki so pred dvema tednoma krotili gozdni požar med Škalami in Hrastovcem. “V nogometnem klubu Rudar Velenje bi radi svojo hvaležnost in spoštovanje do dela gasilcev, njihovo pripravljenost, požrtvovalnost in solidarnost, izkazali s povabilom vseh okoliških gasilskih društev na tekmo 29. kroga Prve lige Telekom Slovenije med Rudarjem in Mariborom,” so v povabilu gasilcem zapisali knapi.

Jesenski obračun Rudarja in Maribora na tribuni Stadiona ob jezeru si je ogledalo dva tisoč gledalcev, bo tokratni obisk tudi s pomočjo gasilcev, ki imajo prost vstop na tekmo, še številčnejši?

Knapi kličejo gasilcem "NA POMOČ!"

Sporočilo naših Knapov vsem gasilcem in gasilkam povabljenih okoliških PGD-jev. #srecnorudar #napomoc

Objavil/a NK Rudar Velenje dne 13. april 2017

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija dobila tožbo proti bundesligašu: zmaji so si obetali dva in pol milijona evrov, dobili bodo 52 tisočakov

Ljubljanska Olimpija je dobila sodni spor z nemškim Kölnom zaradi nepravilnosti pri presto…