Po celjskem prvoligašu, na čelo katerega so v začetku aprila postavili Miloša Rovšnika, je novega prvega moža dobil tudi velenjski Rudar. Gašperja Škarjo, ki je knapom predsednikoval dobro leto, je na ponedeljkovi klubski skupščini z enoglasno izvolitvijo nasledil Simon Dobaj.


“Zahvalil bi se skupščini in upravnemu odboru, ki mi bo stal ob strani ob vseh mojih in naših odločitvah. Vse občane MO Velenje in bližnje okolice vabim na naše tekme, saj smo si postavili visoke cilje, predvsem kar se tiče prvega moštva, nogometne šole in ženske ekipe, ki se nam bo v naslednji sezoni pridružila v NK Rudarju,” je pred klubsko kamero dejal Dobaj, pri izvolitvi katerega je v ponedeljkovem večeru sodelovalo 55 članov kluba. 

Kot so sporočili iz velenjskega prvoligaša, bo imel novopečeni predsednik skrb manj, saj je direktor kluba Marko Čepelnik razkril, da je klub rešen dolgov in znova nemoteno posluje, medtem ko sta se športni direktor Živojin Vidojević in vodja NŠ Igor Fenko v svojih poročilih strinjala, da so bili rezultati tako članske kot tudi nižjih selekcij, predvsem kadetske in mladinske, ki se bori za prvoligaški obstanek, pod pričakovanim in želenim nivojem.

Dobaj je sicer že tretji predsednik Rudarja v obdobju dveh let, saj je pred Škarjo položaj kluba reševal tudi Mitja Kamenik.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović misli resno, svoje stvari je že spakiral

Kot poroča Ekipa SN, je Matko Obradović svojo pot pri NŠ Mura, skoraj zagotovo že zaključi…