Pripravljalno srečanje so danes popoldne v Kidričevem odigrali tudi nogometaši Zavrča. Nasprotnik je bil kar domači Aluminij, obe ekipi pa sta odigrali drugo srečanje v pripravah na spomladanski del sezone. Tekma je pripadla prvoligašu.


Zavrčani so Kidričani ugnali z rezultatom 3:0, potem ko sta v prvem polčasu zadela Doris Kelenc in Tomislav Kiš, ki se je tako veselil prvega zadetka v dresu Zavrča. Prav nekdanji napadalec splitskega Hajduka, ki je bil jeseni drugi strelec 2. HNL, bo spomladi verjetno tisti, ki bo v prvi vrsti zadolžen za doseganje zadetkov. Zmago je v drugem polčasu potrdil Bruno Špišić, ki se trenutno nahaja na preizkušnji. V završkem dresu so se predstavili štirje nogometaši, ki so na preizkušnji in sicer N’Diaye, Muminović, Valenta in že omenjeni Špišić. Kot so zapisali na klubski spletni strani, so vsi pustili soliden vtis, toda zaenkrat glede njihovega obstanka v Zavrču ni še nič odločeno.

ZAVRČ 3:0 (2:0) ALUMINIJ
Kelenc, Kiš, Špišić

Aluminij: Murko, Topolovec, Medved, Leuštek, Ilić, Vrbanec, Pečovnik, Podbrežnik, Škoflek, Šikić, Zdovc. Igrali so še: Lipovac, Cesar, Ahec, Lonzarič, S. Čeh, Rogina, Ploj, Nunić, Petek, Vindiš, Elšnik. Trener: Damjan Romih.
Zavrč: Ranilović, Barić, Petanjek, Datković, Muminović, Cvek, N’Diaye, Mitrović, Kelenc, Matjašič, Kiš. Igrali so še: Čubić, Valenta, Rožman, Brzoja, Novoselec, Korošec, Polić, Balić, Dobaj, Monjac, Zorko in Špišić. Trener: Ivica Solomun

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

En komentar

  1. FEJBOD

    22. 1. 2015 na 12:47

    Kiš, Kiš, Kiš, Kiiiiiiiiiš…..HŽV!

Dodaj odgovor

Poglejte še

Radomlje ostajajo neporažene

V prvi nedeljski tekmi četrtega kroga so se v športnem parku v Domžalah pomerili nogometaš…