Zavrčani so danes popoldne odigrali že peto pripravljalno tekmo. Potem ko so se v minulih dneh pomerili z Ivančno Gorico, Aluminijem in Zagrebom, s katerim so odigrali dve tekmi, so danes ugnali še drugoligaša iz Veržeja.


Srečanje, ki je bilo odigrano v Stojncih, so Haložani dobili z izidom 2:0. Medtem ko v prvem polčasu zadetkov ni bilo, sta v nadaljevanju mrežo Prlekov zatresla Rok Zorko in Tomislav Kiš, ki je očitno zadržal dobro strelsko formo z jesenskega dela sezone, ko je bil v dresu Gorice z dvanajstimi zadetki drugi strelec 2. HNL. Nogometaši Veržeja so se sicer dobro upirali prvoligaškemu nasprotniku, si priigrali tudi nekaj priložnosti, ki pa so ostale neizkoriščene. Završki strateg Ivica Solomun je priložnost ponudil vsem igralcem, ki jih ima na voljo.

Obenem so iz haloškega prvoligaša, potem ko se je po vsega enem treningu poslovil Antonio Pavić, ki ni bil zadovoljen s ponujenimi pogoji, sporočili, da v moštvu ostaja Sanjin Muminović, bočni nogometaš, ki se je v minulih dneh dokazoval na preizkušnji, do sedaj pa je bil član Pomorca iz Kostrene.

ZAVRČ 2:0 VERŽEJ
Zorko, Kiš

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 2. liga

En komentar

  1. koler

    30. 1. 2015 na 09:46

    novinec iz maribora odlicno odigral za verzej v drugem polcasu.

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…